950 din.Stomatološka uslugu po izboru za decu i odrasle --NS STOMATOLOZI --Cara Dušana 43

950 din.umesto 3000 din. za stomatoloscaronku uslugu po izboru: ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje zuba ili jednopovrscaroninsko plombiranje zuba belom plombom i poliranje zuba u stomatoloscaronkoj ordinaciji bdquoNS STOMATOLOZI ldquo, Cara Duscaronana 43/I-3 u Novom Sadu!
U stomatoloscaronkoj ordinaciji bdquoNS STOMATOLOZI ldquou zavisnosti od toga scaronta je Vascaronim zubima potrebno, uz konsultaciju stomatologa učinite sve scaronto treba da biste imali zdrav osmeh po super ceni.Stomatoloscaronke usluge po izboru su
1. ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje zuba ili
2. jednopovrscaroninsko plombiranje zuba belom plombom i poliranje zuba
3. zalivanje fisura kod dece na dva stalna zuba i poliranje zuba
+ besplatan stomatoloscaronki pregled.
 Poseta zubaru većini ljudi predstavlja stres sam po sebi, a čekanje i često visoke cene taj stres dodatno pojačavaju. Popusti 021 imaju dobru vest za Vas,tako scaronto smo obezbedili da Vi kupujući vaučer na sajtu popusti021 u stomatoloscaronkoj ordinacijibdquoNS STOMATOLOZI ldquo izaberete ultrazvučnouklanjanje kamencai poliranje zuba ilijednopovrscaroninsko plombiranje zuba belom plombom ilizalivanje fisura kod dece na dva stalna zuba i poliranje zuba.
www.nsstomatolozi.rs
Iskoristite ove promotivne cene koje imaju za cilj da Vas uverimo u kvalitet nascaronih usluga, jer smo ubeđeni da ćete se vraćati sa zadovoljstvom u nascaronu ordinaciju i po zavrscaronetku promo prodaje!
____________________________________
 U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na scaronalteru poscaronte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
____________________________________

950 din.Stomatološka uslugu po izboru za decu i odrasle --NS STOMATOLOZI --Cara Dušana 43

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti