Holistička masaža celog tela uljem pomorandže-- Koala beauty Vladike Ćirića 15 (Novo naselje)

990 Holistična Masaza 45 min.--Studio Koala beauty--Vladike Ćirića 15, Novi Sad(Novo naselje)!
Holistička masaža celog tela uljem pomorandže
 Napomena ponuda važi samo za žene!
 Stres je postao nezaobilazan deo svakodnevnice, ostavlja brojne i ozbiljne posledice. Redovno se suočavamo sa brigama, iscrpljujućim obavezama, kratkim rokovima, stresnim situacijama... Zato su trenuci mira i relaksacije nescaronto najdragocenije scaronto sebi možemo da priuscarontimo.      Holistička masaža, u trajanju od 45 minuta, kojom se postiže dubinska relaksacija organizma na fizičkom, emotivnom i mentalnom nivou, radi se u prijatnom i tihom ambijentu, u oazi mira. Masaža se obavlja uz kvalitetno ulje od pomorandže Koriste se tehnike koje će dati najbolje efekte u ublažavanju tegoba izazvanih stresom i loscaronim životnim navikama, eliminacije otrova iz organizma, postizanju relaksacije i boljeg raspoloženja. Holistička masaža namenjena je svima koji žele da se suscarontinski posvete sebi i svojim potrebama, ostavljajući vreme posle masaže za svoj lični rast i razvoj.
 Holistička masaža je posebna i izuzetna jer deluje na biće u celini tako scaronto uspostavlja harmoniju na mentalnom, emocionalnom i fizičkom novou. To je masaža kojom možemo umiriti misli i uvesti se u duboku relaksaciju, scaronto nam je svima potrebno da bismo ublažili posledice savremenog života.
 Holistička masaža je blaga ali njeno dejstvo je snažnije i dublje nego u tradicionalnim masažama, jer deluje na viscarone nivoa. Radi se kompletno telo, sto podrazumeva cele noge i listove, ledja, ramena, vrat, ruke i sake. Kozmetički salon Koala Na jednom mestu možete da uživate u svemu scaronto vam je potrebno da dobro izgledate i da se dobro osećate. Kada poželite vreme samo za sebe, kratki predah za duscaronu i telo i priliku da sakupite novu snagu, na Novom naselju u Novom Sadu, čeka vas oaza mira i lepote.
 Na jednom mestu možete da uživate u svemu scaronto vam je potrebno da dobro izgledate i da se dobro osećate. Posle tretmana ćete se osećati ulepscaronano, osveženo i preporođeno. Mi smo tu da vas ulepscaronamo, da izvučemo iz vas najlepscarone da biste zablistali od glave do pete. Dobro doscaronli, Vascaron kozmetički studio Koala Beauty
Trajanje masaže 45 min.
--Kozmetički studio Koala Beauty--
Vladike Ćirića 15, (Novo naselje)
Novi Sad!
________________________________________
 U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja (PostFingde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h ) i toBEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

Holistička masaža celog tela uljem pomorandže-- Koala beauty Vladike Ćirića 15 (Novo naselje)

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti