Warning: mysqli_query() expects at least 2 parameters, 1 given in /home/web103/public_html/dnevnipopusti.com/libDB/baza.php on line 58
2 sata (2x1h) relax masaže za samo 1200 din.

2 sata (2x1h) relax masaže za samo 1200 din.

1200 din. umesto 2400 din. za RELAX MASAŽU u trajanju od 2 sata (2x60 min.)u salonu za masaže Mir, Bulevar slobodana Jovasnovića 7a,Novi Sad!
Salon za masaže i kozmetičke usluge Mir Vampruža puno zadovoljstvo, relaksaciju i pre svega zdravlje.
Relax masaža je specijalno kreirana masaža koja se sastoji od tehnika koje relaksiraju telo i um. Jedan od osnovnih ciljeva ove masaže je da se opusti celo telo. Relax masaža nije samo opuscarontanje, već je izuzetno korisna za organizam jer povećava nivo kiseonika u krvi, smanjuje miscaronićne toksine, poboljscaronava cirkulaciju i fleksibilnost, smanjuje napetost. Dokazano smanjuje nivo hormona stresa kortizola u krvi, ali takođe dovodi i do porasta broja belih krvnih zrnaca koji su deo imunog sistema.
  Salon za masaže i kozmetičke usluge Mir je tu za vascarone zadovoljstvo, dobar izgled, dobro zdravlje i dobro raspoloženje!
______________________
U saradnji saPoscarontama Srbijeuveli smojoscaron jedan načinplaćanja(PostFingde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao iSubotom i Nedeljom(npr. poscaronte u Univerexportu do 20h) i toBEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na scaronalteru poscaronte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

POGLEDAJTE POPUST OVDE

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti