Warning: mysqli_query() expects at least 2 parameters, 1 given in /home/web103/public_html/dnevnipopusti.com/libDB/baza.php on line 58
3700 din za Ginekološki pregled, ultrazvuk, papa test, kolposkopski pregled u --St.Medicina-- poliklinici!

3700 din za Ginekološki pregled, ultrazvuk, papa test, kolposkopski pregled u --St.Medicina-- poliklinici!

3700 din. umesto redovne cene od 5500 din. za Ginekoloscaronki pregled, ultrazvuk, papa test, kolposkopski pregled uprijatnom ambijentu u St.Medicina poliklinici, Bulevar Oslobodjenja 79, Novi Sad (na drugom spratu nova zgrada pored Dnevnika)!
 POLIKLINIKA ST MEDICINA je počela sa radom na novoj adresi u prijatnom ambijentu i u sklopu svoje redovne ponude nudi usluge iz oblasti ginekologije i akuscaronerstva,prenatalne dijagnostike,fetalne medicine,kontracepcije kao i lečenja steriliteta .
Poscarontovane dame i prijatelji , POLIKLINIKA ST MEDICINA Vas podseća da je preventiva prvi korak ka dobrom zdravlju i efikasnom lečenju.Zato mislite o sebi i svojim bližnjima, o zdravlju i to pre bolesti!
__________________________________
POLIKLINIKA ST. MEDICINA
Bulevar Oslobodjenja 79, (na drugom spratu nova zgrada pored Dnevnika)
Novi Sad
___________________________________________
U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na scaronalteru poscaronte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)! 
_____________________________________

POGLEDAJTE POPUST OVDE

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti