Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/web103/public_html/dnevnipopusti.com/libDB/baza.php on line 55
149 €-- Putovanje u RIM i NAPULJ (3 noćenja + prevoz)! OKTOPOD TRAVEL sa fakultativnim obilascima: Vatikan, Pompeja, Sorento, ostrvo Kapri

149 €-- Putovanje u RIM i NAPULJ (3 noćenja + prevoz)! OKTOPOD TRAVEL sa fakultativnim obilascima: Vatikan, Pompeja, Sorento, ostrvo Kapri

400 din. Vaučer kojim ostvarujete aranžman  agencijeOKTOPOD travel, za putovanje
RIM i NAPULJ
Sa fakultativnim obilascima: Vatikan, Pompeja, Sorento, ostrvo Kapri
RIM je glavni i najveći grad Italije. Centar kulturnih i zabavnih descaronavanja. Svi putevi vode u Rim ndash a iz Rima vodimo vas u obilazak najlepscaronih mesta na jugu Italije. Napulj je treći po veličini grad u Italiji. Smescaronten je na obali Tirenskog mora i poznat je po nizu atrakcija. Zajedno sa obližnjim vulkanom Vezuv, starom Pompejom, čuvenim Sorentom i mondenskim ostrvom Kapri predstavlja najposećeniji turistički centar Italije. NAPULJ je treći grad po veličini u Italiji. Zovu ga grad sunca i temperamentnog mediteranskog duha. Čuvenom rečenicom Vedi Napoli e poi mori, Gete opisuje lepote ovog zaista interesantnog grada na jugu Italije. OSTRVOKAPRInalazi se u Napuljskom zalivu, na sat vremena vožnje brodom iz Napulja i važi za jednu od najelitnijih svetskih turističkih destinacija. Na Kapriju u raskoscaronnim vilama odmarali su rimski imperatori i carevi a njihov primer sledili su brojni poznati vladari, plemići, umetnici, književnici i druge slavne ličnosti iz celog sveta. Zbog svoje atraktivnosti, izuzetno prijatne blage klime, bujne vegetacije i bajkovitih pejzaža i danas je najatraktivnije mondensko letovaliscaronte Italije. POMPEJA je jedno od najčuvenijih svetskih arheoloscaronkih nalaziscaronta pod zascarontitom UNESCO-a. Grad Pompeja je bio najveći i najbogatiji trgovački centar u antičkog Rimskog carstva. Potpuno je uniscaronten u erupciji vulkana Vezuv 79.g.n.e. Građevine i infrastruktura grada su ostale skoro savrscaroneno očuvane, jer je Pompeja bila zatrpana debelim slojem vulkanske prascaronine sve do 19-og veka kada je otkrivena. Mnoge kuće i vile oslikane freskama otkrivene su u iznenađujuće očuvanom stanju, kao i upotrebni i ukrsni predmeti iz prvog veka nascarone ere. Ovo putovanje na jug Italije će Vam otkriti zanimljiva mesta i osvojiti sva vascarona čula nestvarnim pejzažima, sjajnim specijalitetima i posebnom mediteranskom atmosferom.
Termini
Cena aranžmana
07.11. ndash 12.11.2019. 
149euro
PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan 07.11.2019 (četvrtak)BEOGRAD ndash HRVATSKA - SLOVENIJA
Polazak iz Beograda sa glavne autobuske stanice BAS, centar Beograda, ulaz iz Karađorđeve ulice u 14:00 h i iz Novog Sada u 15:30h sa parkinga ispred Lokomotive. Lagana noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz usputna zadržavanja radi odmora i graničnih formalnostihellip
2. dan 08.11.2019 (petak) RIM
Dolazak u Rim u prepodnevnim časovima. Smescarontaj u hotel. Slobodno vreme ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta Pescaronačko razgledanje Rima u pratnji vodiča: Koloseum, Rimski forumi, Trg Venecija, Kapitol, Via del Korso, Fontana di Trevi, Scaronpanske stepenice. U večernjim satima fakultativni izlet Rim noću koji obuhvata panoramsko razgledanje grada: Antički i hriscaronćanski Rim, vatikanski grad, Hadrijanova palata, lungotevere, isola Tiberina, trg Venecija, Kapitol, via Veneto, park vila Borgeze, trg narodahellip zatim odlazak u boemsku četvrt Rima ndash Trastevere i scaronetnja kroz Trastevere gde će vas dočekati ambijent iz Felinijevih filmova, dobar provod, ljubazni domaćini, suvenirnice, galerije, barovi i restorani sa tradicionalnom kuhinjom i dobrim vinom. Slobodno vreme na Trastevere za scaronetnju i večeru. Povratak u hotel u kasnim večernjim časovima. Noćenje.   
3. dan 09.11.2019 (subota) RIM - VATIKAN (fakultativno) - NAPULJ
Doručak. Odjavljivanje iz hotela. Slobodno prepodne u Rimu. Mogućnost organizovanja fakultativng izleta Vatikanski muzeji. Odlazak do Vatikana gradskim prevozom (bus, metro). Obilazak Vatikanskih muzeja, u pratnji lokalnog vodiča: zbirka antičkih statua, sala tapiserija, sala geografskih karata iz XVI veka, sala kandelabra, sobe koje je oslikao Rafael, Sikstinska kapela sa delima Mikelandjela, Peruđina, Botičelija i drugih svetski poznatih slikara. Obilazak se zavrscaronava na trgu Svetog Petra ispred same crkve, koji je uredio Bernini, najznačajniji umetnik italijanskog baroka. Slobodno vreme. U poslepodnevnim časovima (oko 14h) polazak iz Rima za Napulj. Vožnja kroz italijanske regije Lacio i Kampanja do Napulja koji predstavlja treći po veličini gradu Italiji. Napulj zovu grad sunca i grad svetlosti. Smescaronten je na obali Tirenskog mora, u srcu Napolitanskog zaliva. Rodno je mesto Berninija i nekadascaronnja prestonica velikog Sicilijanskog kraljevstva. Po dolasku u Napulj panoramsko i pescaronačko razgledanje grada: Turistička luka, srednjevekovni zamak Nuovo, Trg Plebiscaronito, teatro San Carlo, galerija Umberto I,trgovačka ulica Via Toledo, najstarija i zvanično prva picerija na svetu Brandi. Smescarontaj u hotel. Noćenje.   
4. dan 10.11.2019 (nedelja) POMPEJA - SORENTO (fakultativno)
Doručak. Slobodno vreme. Mogućnost organizovanja fakultativng izleta Pompeja i Sorento. Vožnja autobusom do Pompeje, jednog od najčuvenijih svetskih arheoloscaronkih nalaziscaronta. Grad Pompeja je bio najveći i najbogatiji trgovački centar u antičkom periodu. Potpuno je uniscaronten u erupciji vulkana Vezuv 79. g. n. e. Građevine i infrastruktura grada su ostale skoro savrscaroneno očuvane, jer je Pompeja bila zatrpana debelim slojem vulkanske prascaronine sve do 19-og veka kada je otkrivena. Mnoge kuće i vile oslikane freskama otkrivene su u iznenađujuće očuvanom stanju, kao i upotrebni i ukrasni predmeti iz prvog veka nascarone ere. Pompeja je grad čija topografija nije promenjena i može se videti u nekadascaronnjem stanju. Tokom razgledanja Pompeje prolazi se ulicama popločanim kamenjem, pored prodavnica, foruma, termi, hramova...iz antičkog doba. Po dolasku u Pompeju razgledanje lokaliteta u pratnji vodiča. Nakon razgledanja nastavak putovanja do Sorenta. Po dolasku razgledanje Sorenta:pescaronačka ulica Korso Italia, romantični trg Taso, trg Lauro, gradska katedrala iz XIVveka, gradski park i vidikovac sa prelepim pogledom na Napolitanski zaliv, vulkan Vezuv i ostrvo Kapri. Sorento ima izuzetno scaronarmantne ulice starog grada sa prodavnicama lokalnih specijaliteta (proizvodi na bazi limuna: likeri, čokolade, bombone...), butici čuvenih svetskih brendova, restoran i poznate nacionalne kuhinje. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.
5. dan 11.11.2019 (ponedeljak) NAPULJ - OSTRVO KAPRI (fakultativno)
Doručak.Odjavljivanje iz hotela. Slobodno vreme u Napulju ili mogućnost organizovanja fakultativng izleta na ostrvo Kapri. Mondensko letovaliscaronte Kapri senalazi u Napuljskom zalivu i važi za jednu od najelitnijih svetskih turističkih destinacija. Na Kapriju u raskoscaronnim vilama odmarali su rimski imperatori i carevi a njihov primer sledili su brojni poznati vladari, plemići, umetnici, književnici i druge slavne ličnosti iz celog sveta. Zbog svoje atraktivnosti, izuzetno prijatne blage klime, bujne vegetacije, bajkovitih pejzaža i luksuznih hotela danas je najpoznatije mondensko letovaliscaronte Italije, gde uživaju sva čula. Vožnja brodom iz Napulja do ostrva Kapri. Dolazak na ostrvo Kapri u luku Marina Grande. Vožnja žičarom do glavnog grada ostrva ndash Kapri i razgledanje: glavni gradski trg ndash Piazza Umberto I poznatiji kao Pjaceta, katedrala Sv. Stefana, scaronetnja glavnom ulicom u kojoj se nalaze raskoscaronne vile, hoteli, restorani i butici svetski poznatih kreatora, do vidikovca odakle se pruža pogled na Faraljone (neobične stene) koji predstavljaju najznačajnije prirodne lepote ostrva. Slobodno vreme za uživanje i scaronetnju. Povratak brodom u Napulj.
U večernjim časovima polazak za Srbiju. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku sa kraćim usputnim zadržavanjem radi graničnih formalnosti i odmora.
6. dan 12.11.2019 (utorak) BEOGRAD
Dolazak umesto polaskau poslepodnevnim časovima. (Kraj usluge).
USLOVI PLAĆANJA I OSTALE NAPOMENE:
Plaćanje se vrscaroni u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.
USLOVI PLAĆANJA: bull 40 % PRILIKOM REZERVACIJE, OSTATAK 20 DANA PRED PUT. bull PLATNE, KREDITNE KARTICE: VISA, MAESTRO, MASTER, DINA. (Broj rata u zavisnosti od banke i tipa kartice). bull ZAPOČETI NAČIN PLAĆANJA NE MOŽE SE MENJATI 
CENA ARANŽMANA OBUHVATA: * prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili duble decker,klima,audio/video oprema) na relacijama navedenim u programu * smescarontaj na bazi 1 noćenja sa doručkom (kontinentalni scaronvedski sto) u hotelu sa 3* u Rimu ili okolini u 1/2 i 1/2+1 sobama.
* smescarontaj na bazi 2 noćenja sa doručkom u Napulju ili okolini u 1/2 i 1/2+1 sobama
* razgledanje Napulja u pratnji vodiča
* troscaronkove organizacije i vođenja aranžmana * usluge stručnog pratioca grupe tokom putovanja
_______________________________________
 U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na scaronalteru poscaronte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)! 
_______________________________________

POGLEDAJTE POPUST OVDE

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti